餐厅和酒吧

餐厅19.
餐厅19的团队由富有经验的主厨 Zdenek Blecha 带领,以现代捷克和国际菜点为主打,注重采用产自当地的高质量和新鲜的食材,随季节变化而推出应季主打菜品,也保留有商务套餐。

主厨  是一个很著名的大厨,他曾经在米其林星级餐厅内和世界顶级厨师戈登•拉姆齐一起工作过。

请来我们的餐厅19,品尝我们自九月底新推出的多种新菜品。
Menu

Menu

STARTERS

Prague ham carved from the bone with horseradish sauce and a toasted baguette 143 CZK

SOUPS

Hearty oxtail broth with crispy noodles, meat and root vegetables 66 CZK

MAIN MEALS

Slow-pulled beef neck goulash with bacon dumplings 213 CZK
Old-Bohemian roast beef sirloin with cream sauce, homemade gingerbread dumplings and cranberry coulis 223 CZK
Sous-vide pork neck larded with garlic, mashed potatoes with sauerkraut 193 CZK
Wiener schnitzels with potato salad 223 CZK
Homemade tagliatelle with pesto and roasted pine nuts 183 CZK
Risotto with mixed mushrooms, parsley and Parmesan 183 CZK

SALADS

Caesar salad with buttery croutons and Parmesan shavings 133 CZK
Upon request we can add grilled chicken nuggets to this salad 55 CZK
Vegetable salad with white balsamico 113 CZK

DESSERTS

Apple strudel with vanilla cream 121 CZK
Selection of sorbets – 1 scoop 45 CZK
Mixed fresh fruit 113 CZK

Small snacks

Selection of cheese 151 CZK
Variations sausages 176 CZK

BREAD

Fresh bread 33 CZK

日常菜单 i     菜单 i     Seasonal menu i

Daily offer

Denní menu

pátek 28.07.2017

FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S BRAMBORAMI 55,- KČ
150 G SMAŽENÝ HERMELÍN PLNĚNÝ ŠUNKOU, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA 149,- KČ
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
FRIDAY:
FRANKFURT SOUP WITH POTATOES 55,- KČ
150 G FRIED CAMEMBERT CHEESE WITH HAM, BOILED POTATOES, TARTAR SAUCE 149,- KČ
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

sobota 29.07.2017

SPECIALITA DNE
SATURDAY:
SPECIALTY OF THE DAY

neděle 30.07.2017

SPECIALITA DNE
SUNDAY:
SPECIALTY OF THE DAY

pondělí 31.07.2017

POLÉVKA Z PEČENÝCH RAJČAT 55,- KČ
250 G PEČENÉ KUŘE A LA BAŽANT S JASMÍNOVOU RÝŽÍ 149,- KČ
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
MONDAY:
SOUP FROM ROASTED TOMATOES 55,- KČ
250 G ROAST ED CHICKEN À LA PHEASANT WITH JASMINE RICE 149,- KČ
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

úterý 01.08.2017

ČESNEKOVÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM 55,- KČ
150 G VEPŘOVÁ PEČENĚ PO SELSKU S BRAMBOROVOU LEPENICÍ 149,- KČ
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
TUESDAY:
GARLIC SOUP WITH SMOKED MEAT 55,- KČ
150 G ROAST PORK WITH LEPENICE ( MASHED POTATOES WITH SAUERKRAUT ) 149,- KČ
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

středa 02.08.2017

KAPUSTOVÁ POLÉVKA SE SLANINOU 55,- KČ
150 G SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, STERILOVANÁ OKURKA 149,- KČ
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
WEDNESDAY:
KALE SOUP WITH BACON 55,- KČ
150 G FRIED CHICKEN STEAK, MASHED POTATOES, PICKLES 149,- KČ
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

čtvrtek 03.08.2017

OKURKOVÉ GASPACHO S AVOKÁDEM 55,- KČ
150 G BRAMBOROVÉ NOKY S LOSOSEM A SMETANOU 149,- KČ
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
THURSDAY:
CUCUMBER GAZPACHO WITH AVOCADO 55,- KČ
150 G POTATO GNOCCHI WITH SALMON AND CREAM 149,- KČ
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

pátek 04.08.2017

DÝŇOVÝ KRÉM S PARMAZÁNEM 55,- KČ
150 G HOVĚZÍ GULÁŠ NA PIVĚ S HOUSKOVÝMI KNEDLÍKY 149,- KČ
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
FRIDAY:
PUMPKIN SOUP WITH PARMESAN CHEESE 55,- KČ
150 G BEEF GOULASH ON BEER WITH BREAD DUMPLINGS 149,- KČ
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

sobota 05.08.2017

SPECIALITA DNE
SATURDAY:
SPECIALTY OF THE DAY

neděle 06.08.2017

SPECIALITA DNE
SUNDAY:
SPECIALTY OF THE DAY
Seasonal menu

SEASONAL MENU

STARTERS

100 G SASHIMI MADE FROM MARINATED TUNA, SERVED WITH CRESS AND RADISH SALAD AND REDCURRANT DRESSING 189 CZK

SOUP

CREAM OF WHITE ASPARAGUS WITH SALMON CAVIAR AND TARRAGON OIL 89 CZK

MAIN COURSES

200 G MARINATED SALMON SERVED WITH HERB PURÉE AND BEETROOT 299 CZK
200 G BEEF HAMBURGER WITH FRENCH FRIES 349 CZK
200 G BEEF FILLET STEAK, POTATO AND LEEK PURÉE, ONION MARMALADE AND COGNAC SAUCE 389 CZK
200 G CHICKEN SUPREME SOUS-VIDE, RADICCHIO RISO 286 CZK

VEGETARIAN DISHES

GRILLED VEGETABLES WITH BASIL PESTO AND PARMESAN 99 CZK

SALAD

LEAF SALAD WITH GOAT’S CHEESE, FIGS AND MUSTARD-HONEY DRESSING 159 CZK

DESSERT

WHIPPED VANILLA RICOTTA WITH FRESH STRAWBERRIES, MARINATED ALMONDS AND GRISSINI 129 CZK
PINEAPPLE CARPACCIO WITH COCONUT ICE CREAM, PINK PEPPERCORNS AND BRITTLE 139 CZK
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

午餐 11;30—14;00     晚餐 18;00---22;00

餐厅19.

LOBBY BAR 19.
请来我们酒店的酒吧来享受品种繁多的含酒精或不含酒精饮料,从小型独立啤酒厂制作的捷克最好的啤酒到莫俄维亚葡萄酒,品种多样的佐食小品。

开放时间; 从15;00 - 24 ; 00

BAR 19.