RESTAURANTE & BAR

EL RESTAURENTE 19.
EL EQUIPO DE LOS COCINEROS DIRIGIDO POR EL CHEF FAMOSO DE PRAGA ZDENĚK BLECHA PREPARA CADA DÍA LOS PLATOS DE LA COCINA CHECA MODERNA, PONIENDO LA MAYOR ÉNFASIS EN LOS INGREDIENTES FRESCOS DE ALTA CALIDAD. GRACIAS A LA COOPERACIÓN CON LOS SUMINISTRADORES REGIONALES EL MENÚ CAMBIA SEGÚN LA ESTACIÓN ACTUAL.



DISFRUTEN UNA EXPERIENCIA CULINARIA EN EL INTERIOR NUEVO DEL RESTAURANTE 19.
Menu

Menu

STARTERS

Prague ham carved from the bone with horseradish sauce and a toasted baguette 143 CZK

SOUPS

Hearty oxtail broth with crispy noodles, meat and root vegetables 66 CZK

MAIN MEALS

Slow-pulled beef neck goulash with bacon dumplings 213 CZK
Old-Bohemian roast beef sirloin with cream sauce, homemade gingerbread dumplings and cranberry coulis 223 CZK
Sous-vide pork neck larded with garlic, mashed potatoes with sauerkraut 193 CZK
Wiener schnitzels with potato salad 223 CZK
Homemade tagliatelle with pesto and roasted pine nuts 183 CZK
Risotto with mixed mushrooms, parsley and Parmesan 183 CZK

SALADS

Caesar salad with buttery croutons and Parmesan shavings 133 CZK
Upon request we can add grilled chicken nuggets to this salad 55 CZK
Vegetable salad with white balsamico 113 CZK

DESSERTS

Apple strudel with vanilla cream 121 CZK
Selection of sorbets – 1 scoop 45 CZK
Mixed fresh fruit 113 CZK

Small snacks

Selection of cheese 151 CZK
Variations sausages 176 CZK

BREAD

Fresh bread 33 CZK

EL MENÚ DE DÍA i     EL MENÚ i     Seasonal menu i

Daily offer

Denní menu

středa 22.11.2017

KUŘECÍ VÝVAR SE ŠUNKOVÝM SVÍTKEM 55.00 Kč
150 G UZENÁ KRKOVICE S ČOČKOU BELUGA A KOŘENOVOU ZELENINOU 149.00 Kč
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
WEDNESDAY:
CHICKEN BROTH WITH HAM PANCAKE 55.00 Kč
150 G SMOKED PORK WITH LENTILS BELUGA AND ROOT VEGETABLES 149.00 Kč
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

čtvrtek 23.11.2017

RUKOLOVÝ KRÉM S BYLINKOVÝM TOUSTEM 55.00 Kč
150 G HOVĚZÍ PEČENĚ S RAJSKOU OMÁČKOU A HOUSKOVÝMI KNEDLÍKY 149.00 Kč
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
THURSDAY:
RUCOLA SOUP WITH HERB TOAST 55.00 Kč
150 G ROAST BEEF WITH TOMATO SAUCE AND BREAD DUMPLINGS 149.00 Kč
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

pátek 24.11.2017

HOVĚZÍ VÝVAR S MASOVOU KAPSIČKOU 55.00 Kč
150 G SMAŽENÝ SÝR S PETRŽELOVÝMI BRAMBORAMI A TATARSKOU OMÁČKOU 149.00 Kč
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
FRIDAY:
BEEF BROTH WITH MEAT POCKET 55.00 Kč
150 G FRIED CHEESE WITH PARSLEY POTATOES AND TARTAR SAUCE 149.00 Kč
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

sobota 25.11.2017

SPECIALITA DNE
SATURDAY:
SPECIALTY OF THE DAY

neděle 26.11.2017

SPECIALITA DNE
SUNDAY:
SPECIALTY OF THE DAY

pondělí 27.11.2017

ZELNÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU 55.00 Kč
150 G KUŘECÍ SMĚS NA PÓRKU, SMAŽENÉ HRANOLKY 149.00 Kč
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
MONDAY:
CABBAGE SOUP WITH SAUSAGE 55.00 Kč
150 G CHICKEN MIX WITH LEEK, FRENCH FRIES 149.00 Kč
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

úterý 28.11.2017

HOVĚZÍ VÝVAR S NOČKEM A ZELENINOU 55.00 Kč
150 G SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA, BRAMBOROVÁ KAŠE, STERILOVANÁ OKURKA 149.00 Kč
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
TUESDAY:
BEEF BROTH WITH VEGETABLES AND GNOCCHI 55.00 Kč
150 G FRIED PORK CHOP, MASHED POTATOES, PICKLES 149.00 Kč
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

středa 29.11.2017

ITALSKÝ BRAMBOROVÝ KRÉM 55.00 Kč
150 G HOVĚZÍ STROGANOFF S JASMÍNOVOU RÝŽÍ 149.00 Kč
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
WEDNESDAY:
ITALIAN POTATO CREAM 55.00 Kč
150 G BEEF STROGANOFF WITH JASMINE RICE 149.00 Kč
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

čtvrtek 30.11.2017

FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝM TOUSTEM 55.00 Kč
150 G ZELENINOVÉ RISOTTO 149.00 Kč
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
THURSDAY:
FRENCH ONION SOUP WITH CHEESE TOAST 55.00 Kč
VEGETABLE RISOTTO 149.00 Kč
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

pátek 01.12.2017

PÓRKOVÁ POLÉVKA S VEJCEM 55.00 Kč
1/4 PEČENÁ KACHNA S ČERVENÝM ZELÍM A ŽEMLOVÝM KNEDLÍKEM 149.00 Kč
JÍDELNÍ LÍSTEK S OZNAČENÝMI ALERGENY JE NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY
FRIDAY:
LEEK SOUP WITH EGG 55.00 Kč
1/4 ROAST DUCK WITH RED CABBAGE AND BREAD DUMPLINGS 149.00 Kč
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

sobota 02.12.2017

SPECIALITA DNE
SATURDAY:
SPECIALTY OF THE DAY

neděle 03.12.2017

SPECIALITA DNE
SUNDAY:
SPECIALTY OF THE DAY
Seasonal menu

SEASONAL MENU

STARTERS

100 G SASHIMI MADE FROM MARINATED TUNA, SERVED WITH CRESS AND RADISH SALAD AND REDCURRANT DRESSING 189 CZK

SOUP

CREAM OF WHITE ASPARAGUS WITH SALMON CAVIAR AND TARRAGON OIL 89 CZK

MAIN COURSES

200 G MARINATED SALMON SERVED WITH HERB PURÉE AND BEETROOT 299 CZK
200 G BEEF HAMBURGER WITH FRENCH FRIES 349 CZK
200 G BEEF FILLET STEAK, POTATO AND LEEK PURÉE, ONION MARMALADE AND COGNAC SAUCE 389 CZK
200 G CHICKEN SUPREME SOUS-VIDE, RADICCHIO RISO 286 CZK

VEGETARIAN DISHES

GRILLED VEGETABLES WITH BASIL PESTO AND PARMESAN 99 CZK

SALAD

LEAF SALAD WITH GOAT’S CHEESE, FIGS AND MUSTARD-HONEY DRESSING 159 CZK

DESSERT

WHIPPED VANILLA RICOTTA WITH FRESH STRAWBERRIES, MARINATED ALMONDS AND GRISSINI 129 CZK
PINEAPPLE CARPACCIO WITH COCONUT ICE CREAM, PINK PEPPERCORNS AND BRITTLE 139 CZK
MENU WITH MARKED ALLERGENS IS AVAIBLE ON DEMAND BY THE STAFF

EL HORARIO 11:00 - 22:00

EL RESTAURENTE 19.

LOBBY BAR 19
DISFRUTEN UNA COPA EN NUESTRO BAR HICKORY. PUEDEN ELEGIR DE LA SELECCIÓN INAGOTABLE DE LAS BEBIDAS ALCOHÓLICAS Y NO ALCOHÓLICAS.

SI PERTENECEN ENTRE LOS AFICIONADOS A LA BEBIDA DORADA, TENEMOS PARA USTEDES LA SELECCIÓN DE LA CERVEZAS, OFRECIENDO LO MEJOR DE LAS CERVEZAS CHECAS, INCLUSO DE LAS CEVECERÍAS PQUEŇAS. YA BENAJMIN FRANKLIN DECÍA „LA CERVEZA ES LA PRUEBA QUE DIOS NOS AMA Y QUIERE QUE SEAMOS FELICES.“ COMPRUEBEN SUS PALABRAS EN LA PRÁCTICA EN EL AMBIENTE AGRADABLE DEL LOOBY BAR HICKORY.

EL HORARIO 10:00 - 24:00

BAR 19.